måndag, augusti 03, 2009

Älskade Norrland!

Livet är allt underbart här, händer saker hela tiden och solen skiner som aldrig förr =) Önskar att denna känsla aldrig tar slut.
I kväll ska vi på middag hos Åke och lilla Wilgot ska vara hos fadder Jenny =) så vi får mysa lite själva. Wilgot är det full fart på hela dagarna nu, kryper och klättrar hela tiden. Det har sin charm det med men ibland är det riktigt jobbigt också ha ha ha. Han ska ju vara överallt där han inte får för det är ju så mycket roligare att utforska det man inte riktigt hinner med efter som att mamma eller pappa tar en därifrån innan man hinner blir klar =) Helt förståeligt att det är roligare men det kan också vara farligt.

Helgen har varit underbar, fått njuta av underbar musik och älskvärt sällskap ha ha ha. Skönt att få leva livet igen =) och tack till alla mina underbara vänner som delar allt skoj med mig. Ni är GULD värda! Aldrig att jag lämnar er igen hi hi hi.

Sen lite ris till alla falska människor som utnyttjar de som är goda och snälla för egen vinning och sen bara slutar bry sig när de inte behöver hjälpen mer, usch och fy för er! Ta åt dig om du känner dig träffad och om inte så bry dig inte om dessa fyra rader.


Inga kommentarer: