onsdag, augusti 26, 2009

Utveckling

Nu är det full rulle på Wilgot, han kryper snabbt, snabbt och ställer sig upp emot allt. Älskar att ta allt han får tag i, ibland saker som inte är så bra för honom men, men så är det när man är liten och vill upptäcka ALLT! Pratar på gör han också, mamamam säger han till allt. Ibland verkar det som att han förstår innebörden i ordet och ibland så verkar det som att det är det enda han säger ha ha ha. Papapa blir det ibland men mest mamama. Två tänder har spruckit ut upp till så nu har han sammanlagt fem tänder, tre nere och två uppe =)

Mat älskar han också, helst mammas egen lagade mat för burkmaten är ok men inte lika god =) Han äter nog det mesta ändå fast man ser att när jag lagat maten så kan han äta nästan hur mycket som helst utan protester =) Tugga är han också jätte bra på, tack och lov.

Igår fick han en gåstol av gammel morbror, TACK så hemskt mycket för den. Wilgot är lite fundersam när han sitter i den, han tycker det är roligare att snurra på bollarna som sitter på gåsolen än att gå framåt i den. Sen har vi ju inga super stora ytor som han kan röra sig på, krypa blir då lättare för då behöver man inte så mycket plats.

Snart blir han ett år också =) och det ska firas! Tänka sig att det redan gått ett år, de är nästan sjukt vad tiden går fort. Funderar på om man redan nu ska börja baka lite smått, sådant som kan frysas så man slipper stå och tok baka dagen innan den stora dagen. I och för sig vet jag ju inte om någon kommer att komma till oss, det är ju inte som att vi kommer skicka ut inbjudningar utan de som kommer, kommer.

1 kommentar:

Jessica sa...

åh vad han har blivit stor!!
Sötaste någonsin!!
Snart kommer han nog springa omkring (;