lördag, juni 20, 2009

Bloggen klar

Nu får bloggen se ut så här, jag blir ju aldrig nöjd till 100% men ganska nöjd. Små detaljer som jag inte får till så nu får det vara nog.
I morgon får vi finfrämmande, ska bli super kul =) Har diskat hela dagen typ, vi har så litet diskställ så det ryms ju inget där, sen är jag inte så förtjust i att torka med diskhanddukar. Hur rena dom sär handdukarna är så finns det alltid lite damm på dem och det är inte gott i kaffet ha ha ha.

Vi är långt ifrån klara så i morgon blir det att tok städa hur ska vi hinna? Vi får väl kliva upp 7:00 på morgonen. Nä det kommer säkert blir bra.

Igår hade vi en underbar dag. Vi var med Jessica och co hela dagen, först var vi på norraberget. Påminde om midsommarfirandet i Brändön =) Sen på kvällen var vi hos Fredriks pappa och där bjöds det på massor med GOD mat. Vi var sex vuxna och två små barn. Wilgot satt i gräset och slet upp "tuvor" med gräs =) Det gillade han. Sen när han såg Linus springa runt tror jag han vart lite sur att han inte kunde springa =) Så idag har han försökt ställa sig upp mot allt men tyvärr har det inte gått så bra. Övning ger färdighet dock =)

Kram

Inga kommentarer: