söndag, juni 28, 2009

Sammanfattning

Det är varmt nu! Går inte att sova i vårt sovrum mer, vi måste flytta ha ha ha. Har varit som att sova i en sjö med fuktigt klibbigt vatten, med andra ord inte mycket sömn i natt. Som tur är, är mamma här och hon har hjälpt till med Wilgot så vi fått sova lite längre.

Wilgot kryper nu =) eller han tar några kryp steg sen lägger han sig ner och drar sig fram. När han drar sig fram går det i ilfart men krypandet är han försiktig med än, men det kommer väl. Han har även börjat ställa sig upp i sängen så på morgonen kan man vakna av en liten en som står och tittar på en ha ha ha. Super söt är han!
Nu går det så fort med hans utveckling att jag tror han snart kommer springa =)

Igår var vi och badade, Wilgot älskade det. Lite försiktig var han till en början men sen så plaska han för fullt, äta sand och grus tyckte han också var en bra idé men det tyckte inte mamma och pappa ha ha ha. Vi var och badade med finaste Jessica, Linus och Fredrik, en underbar dag hade vi. Tack för att ni är så fina vänner till oss det uppskattar vi!

På kvällen var vi på Casinot, gick hem med 400 kr plus =) Härligt. Jag är rätt mesig, direkt jag vann lite extra så tog jag ut det snabbt och spelade inte mer på den maskinen ha ha ha. Kul var det! Syndade och drack lie drinkar igår =) Första gången jag och Per var ut sen vi blev tillsammans. Vi hade det super trevligt, men krogen livet är väl inte riktigt min grej. Kul ibland men inte ofta.

Idag skulle vi behöva bada, men tror dagen ska ägnas åt att packa och fixa så vi kan byta sovrum. Snart flyttar vi hem till Luleå =) ska bli så skönt!

Kram på er

Inga kommentarer: