måndag, mars 23, 2009

Helgen

Hej, hej nu är jag tillbaka efter en underbar helg. Vi har haft besök av underbara Wille och Jessica ;) Dom kom i fredags kväll å helt otroligt men vi hann umgås lite grann innan det vart sängen. Lördag spenderade vi i Birsta, helt slut var vi när vi kom hem. Pojkarna drog iväg och bastade medan jag och Jessica gjorde sushi, mums. 


Vi proppade i oss massor med sushi, blev inget alls kvar. Gud så gott det var. Sen fixa killarna sig och drog i väg på casinot. Jag och Jessica pratade hela kvällen lång, det var tänkt att vi skulle se på Robinsson men ja hmm det vart nog inte så mycket att titta på det men gud så trevligt vi hade det i alla fall. 


När pojkarna kommit hem hade Wilgot somnat och vi spela lite kort här innan vi sedan gick och la oss. Vi sov som stockar ha ha. Söndag (hemska dag) var allt över, Wille och Jessica åkte hem =( men vi hade en super trevlig eftermiddag och kväll tillsammans med Fredrik och Jessica. Direkt då W&J åkt härifrån så åkte vi till F&J. Vi gick ut och gick en sväng med barnen, sen umgicks vi och hade det super trevligt. Jessica gjorde middag till oss också, mycket god "gratäng" fick vi hi hi hi. 

Idag blir det en lugn dag, Per är dålig och ligger fortfarande å sover. Jag och Wilgot har klivit upp vid nio tiden, får inte sova längre nå mer =( Fast jag ska väl inte klaga snart kanske han vaknar vid sex tiden istället så bara att njuta ha ha ha.

Vi hörs ;)
Kram

Färdiga Cupcakes som vi fick äta hela helgen, 
dom tog aldrig slut ha ha ha.
mums

Inga kommentarer: