söndag, mars 01, 2009

Härlig helg.

Har varit en jätte bra helg, även att den inte vart som det var tänkt sen några månader tillbaka. Min svägerska och hennes man skulle egentligen komma till oss denna helg men tyvärr verkar nästan alla ligga i magsjuka där uppe. Usch och fy det vill vi inte ha men var jätte tråkigt att dom inte kunde komma som planerat. Nåja vi har haft det jätte mysigt i alla fall.

Igår lördag åkte Per iväg med en arbetskompis på hockey, och jag åkte till Fredrik och Jesica =) Börjar inse att Wilgot fått sig en första kompis =) Linus så klart. Det tråkiga är dock att Linus han håller i gång (inte det som är tråkigt) utan det tråkiga är att Wilgot inte hänger med. Det kan man kanske inte förvänta sig av honom men hade varit kul om så varit fallet att dom kunnat leka ihop =)
Nåja det kommer med tiden, tänk sen när dom kommer leka rövare och det enda man då vill är att få en lugn stund ha ha ha. Det är ändå så kul att se dom små liven, hur och vad dom gör. Aldrig att dom slutar förvåna en. 

Idag har vi varit till Fredrik och Jessica igen =) Fredrik fyller år idag så super GRATTIS till dig Fredrik =D Hoppas din dag blev bättre än du tänkt. Vi har nu kommit hem och Wilgot somnade i bilen, han var jätte trött och grinig så nu sover han i sin säng. Per gick också å la sig, han var med Wilgot i morse så jag fick sova en stund så han var också helt utslagen nu ha ha ha. 

Blir nog en lugn mysig kväll för oss. USCH å FY vill inte att det ska bli måndag igen och Per ska börja jobba *gråter*. Helgen har varit så underbar att jag aldrig vill att den tar slut. 
Nåja, har inte så mycket mer att skriva idag, i morgon blir det väl nya bullar efter som att man då är ensam igen =( 

Kram......

Inga kommentarer: