torsdag, mars 19, 2009

Osäker

Suck, jag måste läsa en special grej nu i skolan. Allt verkar så krångligt men jag tänker inte ge mig =) Tänk jag blir utbildad lärare och kan säga att jag är något när jag är klar ha ha ha. Ska läsa en kurs som förskolelärarna läser som specialisering om jag nu fatta det rätt, jätte tjorvigt men det kommer säkert bli jätte bra =) Per ska ju vara hemma med Wilgot augusti-januari ska blir så kul, tror det är bra för både Wilgot och Per att vara hemma tillsammans utan mig. Dom båda kommer nog lära sig en massa om varandra och hur det är att leva som son och far ha ha ha vad nu det menas.

Tävlingen under här tycker jag är hur intressant som helst, skulle vilja börja baka och bli lika duktig som Eva =) (hon som äger bloggen, som har tävlingen). Kolla in hennes cupecakes så vet ni vad jag menar =P I morgon ska jag prova mig på att göra några Cupcakes från Leilas bok "a pice of cake" till då Wille och Jessica kommer på besök. Ska bli så mysigt att få besök över helgen =) Wille och Jessica är ju så gulliga människor också =D så det kommer nog bli en super helg.

Wilgot har börjat lyfta huvudet när han ligger på rygg så snart kan han väl sätta sig upp ha ha ha och tanden den kommer mer och mer upp. Nu ser man det riktigt bra även att den inte är helt uppe. Bilden när han ligger med Lukas på golvet kan man skymta tanden lite där nere på höger sida (Wilgots vänstra sida).

Kanske att vi ska träffa Linus och Jessica i morgon =) Min telefon är dock död nu, hittar inte laddaren så vi får väl se hur det blir. Usch hemska tanke, Per jobbar kväll. Hatar när Per har kväll, ok att det bara är en och en halv timme längre än annars men det känns som en evighet så skulle vara jätte skönt om Linus och Jessica underhöll mig och Wilgot i morgon =) 

Kanske ska sluta blogga, får ju ingen feedback på det man skriver å så. Känns meningslöst att sitta här och skriva, enda orsaken till att jag skriver just nu är ju att jag anser att skrivande är som terapi för hjärnan men jaja vi får se hur det blir. Tycker dock inte det är så kul att blogga mer men jaja som sagt vi får se.

Kram

1 kommentar:

Anonym sa...

Nejnejnej, du får INTE sluta! Vad är det för dumheter?! Skriv när du vill och när du känner för det. Och skriv om det DU vill skriva. Bry dig inte om vad folk vill läsa. Det här är ditt utrymme för dig. Här får du vara ego. Och jag vill läsa om din värld. Det är nog fler som vill. Men folk är dåliga på att kommentera. Det är de på min blogg också. Jag har vänner som läser men ALDRIG kommenterar. För det betyder det inte att de inte bryr sig eller vill läsa. KRAM