måndag, februari 09, 2009

Galen måndag

I dag tänkte jag och Wilgot gå in till stan och träffa Nina å sen äta sushi men det snöa som vanligt och var lite oväder så det blev inget av det. I morgon då ska det bli av, så nu får väder Gudarna fixa sol och underbart väder i morgon.

Jossan kom hit och sen kom Jenny, Kim och Vilmer så vi hade fullt hus. Tre ungar som levde om som bara den, nog för att Wilgot kanske inte räknas. Han är nog väldigt lugn ändå, han älskar att titta när det är andra barn här. Mycket ståhej har det varit, men det är bra då vet man att man lever hahaha.

Åkte på Coop och köpte två leksaker till Wilgot, fem bodysar, två påslakansett och mat. Shit vad dyrt det blev även att allt var på kampanj och att det var riktigt bra erbjudanden. Vi får se vad som händer med våran alla hjärtans dag nu när jag slösat massor med pengar. Vet inte varför jag hittat så mycket grejer att köpa här?!

Efter Coop åkte jag till Jenny, vi skulle se på film men det blev inte av. Vilmer ville absolut inte sova, Jenny försökte med allt men det gick inte. Wilgot han fick ligga bredvid Kimmen, dom var så gulliga när dom låg där i sängen. Kim e så himla gullig med Wilgot också, så kul att se. Just när vi skulle åka hem och hade gett upp film tittandet så somnade Vilmer såklart. Det hade man ju kunnat satsa sin lilltå på ha ha men men vi skulle kanske pröva i morgon igen.

God natt.....

Inga kommentarer: