måndag, februari 16, 2009

Hejja Luleå

Nu sitter vi och ser hockey alla tre, Wilgot har gjort en paus för att äta =) Idag har han laddat upp med NHL kläder som han fått av Wille och Jessica och nu när Luleå spelar har han sin match tröja på sig =) Vi leder än så länge men man vet aldrig mycket kan hända på 25 minuter. Inget kan man ta för givet men vi hejjar på så vi "blöder". 

Till middag blev det lax  och potatis, hmm laxen var si så där. Vill ha färsk lax men det går ju inte att köpa i denna konstiga stad. I Luleå finns det färsk lax året om, vi hade sådana där färdiga bitar som man kan köpa å jag tycker dom blir lite små torra. Dom går att äta men de är ingen super höjdare. 

Efter middagen åkte vi iväg för att handla mat, Per hade ju rensat kylen så vi var i behov av påfyllning. I morgon lovade min man att han skulle komma hem på lunch så då blir det korv, bacon och makaroner. 

Jo, just ja Per har fått en inbjudan till klassfest. Jag som tänkte att det bara var nå reklam men icke det, det var en riktig inbjudan. Så 23 maj ska han mest troligt träffa alla sina gamla klasskompisar (7-9). Inte har jag fått någon inbjudan =( Men det kanske är lika bra, har ju inte kontakt med någon från skoltiden så skulle nog inte vilja gå. Men samtidigt hade det kunnat vara lite små kul också. 



Ett riktigt hockey fan kommer vår son att bli och Luleå hockey kommer vara favoriterna. Just nu diggar han Harju, Omark och Lavander haha. När han inte kan bestämma själv gör mamma och pappa det åt honom =)

Inga kommentarer: