torsdag, februari 19, 2009

Hockey torsdag

Wilgot vakna halv fem i natt eller morgon vilket som, och ville ha mat. Var så TRÖTT men det gick bra efter mycket irritation och butterhet mot min man som inte orkar ta en endaste natt. Men i helgen då har han inget val, ska sova i ett annat rum då ha ha ha. Få se hur populärt det kommer vara. Hade jätte svårt att somna om men tillslut så slockna jag efter några vändor fram och tillbaka i sängen.

Var lika trött sen vid nio - tio tiden då Wilgot ville upp men det gick ju också bra. Han är så super söt vår lilla son att man inte kan annat än älska honom bara man ser honom. Vi låg och myste i sängen ganska länge innan vi klev upp. Wilgot är glad som en lärka varje morgon, å snackar på som bara den. Det är allt härligt att ha barn!

Idag har varit en till lugn dag och efter som att det är hockey idag så blir kvällen lite förstörd, för det är viktigt att se det. Hockeyn tar som upp hela kvällen men vi hejjar på Luleå och man måste visa sitt stöd igenom att se matchen plus att Wilgot kommer bli ett hockey freak. Han sitter som ett ljus om han får se hockey. Hoppas Luleå kan vinna idag men det är tyvärr en svår match, men vi hoppas och hejjar!

Har länkat till ett band som heter Landslide, Per jobbar med en av tjejerna och tyckte dom var rätt bra. Gillar låten "The North Side Of The Valley" gå gärna in och lyssna på den och säg vad ni tycker =)



Saknar Luleå, bilderna är tagen från stadsparken i Luleå där det varje vinter är ett djur av is och på ryggen av djuret är det byggt en rutschkana som jag och Wilgot ska ta en sväng om när han e lite större =)
Luleå i mitt hjärta Y

1 kommentar:

♡ Kakan♡ sa...

Såg att du följer min blogg, så kul!!! HUr hittade du den?

Förstår att du saknar Lule, vi är båda uppväxta här i Svall men har bott i Sthlm i 7 år och saknar huvudstaden jättemycket emellanåt.... Fast Sundsvall har sina fördelar också:-)

Kram Karin